Ett försök till ännu en nystart

2015-07-03 @ 15:51:00
Hej på er och välkomna tillbaka hit!

Nu har jag tagit studenten, fått jobb på Coop och har därför mer tid över till annat (läs bloggen;)). Det är så otroligt skönt att ha slutat skolan men saknar faktiskt min klass jättemycket. Trodde aldrig att jag skulle sakna något som har med skolan att göra men så fel man kan ha, haha.
 
 
Förutom student och jobb så är det massa andra saker som hänt. Bl.a. så är Zaga skadad och ska nu vila i 2-3 månader innan vi ska tillbaka till kliniken. Vi har efter flertalet rekommendationer bytt veterinär till Florian Lackner, och jag säger bara: WOW, vilken veterinär. Otroligt nogrann och säker på sitt jobb. Han nämde saker som ingen veterinär innan sagt, vilket på ett sätt skrämmer mig då vi ändå varit hos några andra. Men jag är i alla fall otroligt nöjd med honom så blir det fler vet-besök efter denna skada så blir det dit, det kan jag lova. 

Sedan har Nisse kvalat både till stora finalen i Agria Pony Trophy Dressyr efter vinst i både kval 1 och 2, och dessutom till stora finalen i Sveland Cup efter vinst i zonfinalen. Vilken ponny jag har! ♥
Nu på söndag väntar en tvådagars dressyrtävling i Färgelanda, där vi startar LC:1 och LB:1 båda dagarna. Det ska bli superkul att äntligen åka på meeting igen!

 
Vi hörs! 
Permalink Kommentarer (1)
Kategori: Vardag


RSS 2.0